top of page

Πολιτική Απορρήτου

Το nourish-the-soul.com θεωρεί τα προσωπικά σας δεδομένα ως ένα σοβαρό θέμα και, επομένως, συμμορφώνεται με την αντίστοιχη εθνική νομοθεσία καθώς και με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με την προστασία των φυσικών προσώπων όσον αφορά την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την ελεύθερη κυκλοφορία αυτών των δεδομένων (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Δεδομένων - GDPR).

Το nourish-the-soul.com δεσμεύεται να εφαρμόσει πλήρως την ισχύουσα νομοθεσία και τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς, λαμβάνοντας υπόψη την υιοθέτηση κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Η παρούσα πολιτική ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας www.nourish-the-soul.com.

Σκοπός αυτής της πολιτικής

Ο σκοπός αυτής της πολιτικής είναι να παρέχει σαφείς κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τον τρόπο που συλλέγονται, χρησιμοποιούνται, διατηρούνται και προστατεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα κατά τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας. Η πολιτική αυτή διασφαλίζει ότι οι πληροφορίες που μας παρέχετε προστατεύονται από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, καταχρήσεις, απώλειες ή καταστροφές. Επιπλέον, εξηγεί τα δικαιώματα που έχετε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα και τον τρόπο που μπορείτε να τα ασκήσετε. Η πολιτική αυτή είναι σχεδιασμένη για να διασφαλίζει ότι είμαστε διαφανείς και αξιόπιστοι ως προς την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και τη συμμόρφωσή μας προς τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Ο υπεύθυνος για τα προσωπικά σας δεδομένα για αυτήν την ιστοσελίδα είναι Κυβέλη Παπαϊωάννου (τηλ. 6945584057, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: kyvelipap@gmail.com).

Προσωπικά Δεδομένα

Όταν θέλετε να σας στέλνουμε Ενημερωτικά Δελτία – Newsletters με προσφορές κ.α.
Στην περίπτωση που επιθυμείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία αποστολής ενημερωτικών μας μέσω mail, ώστε να μαθαίνετε πρώτοι νέα για δημοσιεύσεις, άρθρα και εκδηλώσεις , θα το κάνετε παρέχοντας μας τη ρητή συγκατάθεση σας για το σκοπό αυτό, δηλώνοντας μόνο το mail σας.

Τη συγκατάθεση σας αυτή μπορείτε να ανακαλείτε οποτεδήποτε με mail στο

info@nourish-the-soul.com.

Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένα μέλη του nourish-the-soul.com μπορεί να σας στείλουμε τέτοια ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , χωρίς να είναι απαραίτητη η προηγούμενη εγγραφή σας στην υπηρεσία newsletter. Στην περίπτωση αυτή θα μπορείτε επίσης να επιλέξετε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή με mail στο info@nourish-the-soul.com.

Η εγγραφή στην υπηρεσία λήψης των newsletters δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι οι χρήστες αποκτούν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε οποιοδήποτε περιεχόμενο της σελίδας, άρθρα, αρχεία, δημοσιεύσεις κλπ, τα οποία σε κάθε περίπτωση προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων στους δημιουργούς τους.
Η Κυβέλη Παπαϊωάννου δε χρησιμοποιεί κάποιον τρίτο για την αποστολή των newsletters της, αλλά το πραγματοποιεί με δικά της τεχνικά μέσα.
Η Κυβέλη Παπαϊωάννου διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει οποιονδήποτε παραλήπτη από τις λίστες ενημερωτικών δελτίων ή να πάψει την αποστολή newsletter χωρίς αιτιολόγηση.

Οι διαχειριστές του nourish-the-soul.com καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία των ενημερωτικών δελτίων, ωστόσο είναι πάντοτε πιθανό να εμφανιστούν προβλήματα τεχνικής ή οργανωτικής φύσεως.
Για οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει καθώς και για κάθε σχετική πληροφορία σχετικά με τη λειτουργία των ενημερωτικών δελτίων, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@nourish-the-soul.com.

Όταν μας στέλνετε μηνύματα μέσω φόρμας επικοινωνίας
Μπορείτε να υποβάλετε το μήνυμα σας στο nourish-the-soul.com μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Υποβάλλοντας το μήνυμά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας προς το nourish-the-soul.com αποδέχεστε τους παρόντες όρους αναφορικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, email ή και τηλέφωνου) εκ μέρους της nourish-the-soul.com.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί / θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε. Αντίθετα, τα δεδομένα θα καταχωρηθούν σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα μας σταλούν. Το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου για να ταξιδεύει με ασφάλεια και αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς μας υπολογιστές και συσκευές αφού παραληφθεί. Θα διατηρήσουμε το μήνυμα σας στο ηλεκτρονικό γραμματοκιβώτιο μας για έξι μήνες από την τελευταία επικοινωνία.

IP Addresses
Το nourish-the-soul.com μπορεί να εντοπίσει τη διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο υπολογιστής ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή αποκτά πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στην ιστοσελίδα του, ενώ τα στοιχεία αυτά αξιοποιούνται για στατιστικούς σκοπούς.

Στις περιπτώσεις που ο φυλλομετρητής (browser) ζητάει άδεια για τη λήψη της τοποθεσίας σας από τον διαδικτυακό μας ιστότοπο, οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για την παροχή πιο εξατομικευμένων πληροφοριών (όπως για παράδειγμα για να παρέχουμε τη σελίδα στη γλώσσα της περιοχής σας).

Σε κάθε περίπτωση η άδεια σας αυτή μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας.

Εάν επιλέξετε να μην παρέχετε την άδειά σας αυτή, τότε ενδέχεται να μην είναι δυνατή η πρόσβασή σας σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του nourish-the-soul.com.

Πληροφορίες που αποθηκεύονται αυτόματα – cookies
Το nourish-the-soul.com για την διευκόλυνση στη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου, χρησιμοποιεί «cookies». Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων / κειμένου που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας από το πρόγραμμα περιήγησής σας και τα οποία είναι απαραίτητα για τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου.

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα την χρήση του διαδικτυακού μας τόπου και να σας προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Τα cookies μάς βοηθούν, για παράδειγμα, να καταλάβουμε αν έχετε ήδη επισκεφθεί μια σελίδα στον διαδικτυακό τόπο μας. Τα cookies μπορούν επίσης να μας πουν αν έχετε επισκεφθεί τον διαδικτυακό τόπο μας στο παρελθόν ή αν είστε νέος επισκέπτης. Τα απολύτως αναγκαία cookies για τη λειτουργία της ιστοσελίδας δεν μπορούν να απορριφθούν, πλην όμως δεν πραγματοποιούν επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων.

Επίσης, ενδέχεται να αποθηκεύονται ορισμένα ανώνυμα στατιστικά στοιχεία τα οποία παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο και το χρόνο που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα αυτή (λ.χ. η ιστοσελίδα από την οποία τυχόν συνδεθήκατε με την παρούσα ιστοσελίδα, η ημερομηνία της επίσκεψής σας κλπ.). Τα στοιχεία αυτά αποθηκεύονται με σκοπό να βελτιώσουμε την ποιότητα και το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας πχ ώστε να τροποποιήσουμε το περιεχόμενο σε πιο ενδιαφέροντα προϊόντα. Αυτά τα στοιχεία συλλέγονται μόνο εφόσον επιλέξετε με δική σας θετική ενέργεια να αποδεχθείτε τα στατιστικά cookies , κατά την είσοδο σας στην ιστοσελίδα μας.

Έχουμε ρυθμίσει τα cookies ώστε από προεπιλογή να εγκαθιστώνται μόνο τα απολύτως αναγκαία για τη λειτουργία της ιστοσελίδας. Τα στατιστικά και εμπορικά cookies είναι από προεπιλογή από-επιλεγμένα. Εάν δεν επιθυμείτε την συλλογή πληροφοριών μέσω cookies, παρακαλούμε μην επιλέξετε την εγκατάσταση τους στο σχετικό παράθυρο αποδοχής ή, εάν τα έχετε ήδη επιλέξει, ρυθμίστε το πρόγραμμα περιήγησης διαδικτύου για να διαγράψετε όλα τα υφιστάμενα cookies από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, να μπλοκάρετε όλα τα cookies στο μέλλον και να λαμβάνετε προειδοποίηση προτού αποθηκευτεί ένα cookie.

Εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεση σας για την εγκατάσταση των μη αναγκαίων cookies, αυτά θα παραμείνουν αποθηκευμένα στον υπολογιστή ή τη φορητή συσκευή σας έως να τα διαγράψετε ή λήξει η διάρκεια ζωής τους. Η διάρκεια ζωής τους είναι αναλυτικά καταγεγραμμένη ανά είδος στην πολιτική μας για τα cookies, στην παράγραφο "Χρόνος Διατήρησης Δεδομένων".

Λήψη αυτοματοποιημένης απόφασης
Δεν χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων που μπορεί να έχουν έννομες συνέπειες ή άλλες σημαντικές συνέπειες για σας, ούτε δημιουργούμε προφίλ για σας με βάση τα προσωπικά σας δεδομένα.  

Ποια είναι τα δικαιώματα σας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ - GDPR)

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ
Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε αν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, αποτέλεσαν ή θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας και σε κάθε περίπτωση να απαιτήσετε από το nourish-the-soul.com τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων αν αυτά είναι ανακριβή ή τη συμπλήρωση αυτών σε περίπτωση ελλείψεων. Κατά την ενημέρωση των προσωπικών σας στοιχείων, ενδέχεται να σας ζητηθεί να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ
Μπορείτε να λαμβάνετε, τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν. Το δικαίωμα σας αυτό ισχύει:
Α) εφόσον τα παρείχατε οι ίδιοι
Β) είτε δίνοντας τη συγκατάθεση σας
Γ) είτε για την σύναψη σύμβασης μαζί μας και
Δ) υποβάλλονται σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία.
Θα τα παραλάβετε σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο (δηλαδή σε έναν τύπο ηλεκτρονικού αρχείου ευρέως χρησιμοποιούμενο και εύκολα αναγνώσιμο από τα κοινά λογισμικά), καθώς και να τα διαβιβάζετε ή να ζητάτε την διαβίβαση τους από εμάς σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, αρκεί αυτό, να μη επηρεάζει δυσμενώς τα δικαιώματα και τις ελευθερίες άλλων.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ
Υπό τις προϋποθέσεις του νόμου μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις τον περιορισμό της επεξεργασίας που αυτά υφίστανται. Δεν μπορούν να διαγραφούν προσωπικά δεδομένα που οφείλουμε να διατηρούμε εξαιτίας νομικών υποχρεώσεων, όπως είναι πχ η τήρηση φορολογικών αρχείων, όπου έχουν εκδοθεί επώνυμα φορολογικά παραστατικά (τιμολόγια), πριν περάσει το χρονικό διάστημα που επιβάλλει ο νόμος (δεκαετία).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ
Έχετε δικαίωμα να προβάλλετε οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν.

Αυτό το δικαίωμα σας ισχύει εφόσον ο λόγος της επεξεργασίας τους εκ μέρους μας είναι το νόμιμο συμφέρον μας και εσείς έχετε αντίρρηση που οφείλεται σε οποιαδήποτε ιδιαίτερη κατάσταση σας (για προσωπικούς, επαγγελματικούς ή κοινωνικούς λόγους).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ
Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης, περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, αν αυτή σχετίζεται με την απευθείας εμπορική προώθηση.

Σε περίπτωση άσκησης του παραπάνω δικαιώματος τα προσωπικά σας δεδομένα δε θα υποβάλλονται πλέον σε επεξεργασία για τους σκοπούς αυτούς.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ
Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό επεξεργασίας των δεδομένων σας.

Αυτό θα ισχύει εφόσον αμφισβητείτε την ακρίβεια των δεδομένων σας και μέχρι να το επαληθεύσουμε, όταν θεωρείτε ότι η επεξεργασία που γίνεται είναι παράνομη, όταν δεν τα χρειαζόμαστε πια, ή όταν έχετε ασκήσει το δικαίωμα εναντίωσης.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε περίπτωση που κρίνετε ότι τα δεδομένα σας υφίστανται μη νόμιμη επεξεργασία. Η Αρχή θα σας ζητήσει να έρθετε πρώτα σε επαφή μαζί μας για να υποβάλλετε οποιοδήποτε παράπονο ή αίτημα σας. Μπορείτε να το κάνετε δωρεάν, απευθυνόμενοι στο info@nourish-the-soul.com . Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την ικανοποίηση του αιτήματος σας. Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι από την απάντηση μας, μπορείτε να υποβάλλετε την καταγγελία σας στην Αρχή (Λ. Κηφισίας 1-3, 115 23 Αθήνα, τηλ. 210- 6475600, www.dpa.gr, email: complaints@dpa.gr).

Τρόπος άσκησης των άνω δικαιωμάτων:
Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, καθώς και για κάθε πληροφορία σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε υποβάλλετε αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@nourish-the-soul.com. Κατά κανόνα, το αίτημά σας θα ικανοποιείται, εντός μηνός από την παραλαβή του. Οι πληροφορίες, κάθε ανακοίνωση καθώς και όλες οι ενέργειες που αναλαμβάνονται κατά τα άρθρα 15 έως 22 και 34 GDPR, παρέχονται δωρεάν. 

Γιατί είναι νόμιμη η χρήση των δεδομένων σας

Για να είναι νόμιμη η χρήση των δεδομένων σας, θα πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος που προβλέπεται από το νόμο (νομική βάση). Σε κάθε περίπτωση που κάνουμε χρήση των προσωπικών δεδομένων σας, αυτό γίνεται μόνο εφόσον συντρέχει κάποιος από τους νόμιμους αυτούς λόγους που είναι συγκεκριμένα:

Νόμιμο συμφέρον του nourish-the-soul.com.
Ο νόμος επιτρέπει την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σε ορισμένες περιπτώσεις για την επίτευξη νόμιμων συμφερόντων της ανάπτυξης του nourish-the-soul.com, της προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών του και τη βελτίωση τους, (εκτός αν έναντι αυτών των συμφερόντων υπερισχύει το συμφέρον ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες του ατόμου). Φροντίζουμε να μην προσβάλλουμε θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες σας για την εξυπηρέτηση δικών μας εννόμων συμφερόντων. Γι’ αυτό επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με την βάση αυτή, μόνο αν αυτή η επεξεργασία δεν σας είναι ιδιαίτερα ενοχλητική ή επεμβατική.

Το νόμιμο συμφέρον μας , επιτρέπει την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εφόσον είστε μέλη του nourish-the-soul.com, προκειμένου να ενημερώνεστε πρώτοι για νέα και εκδηλώσεις που σας ενδιαφέρουν. Από την υπηρεσία αυτή μπορείτε να απεγγραφείτε οποτεδήποτε αποστέλλοντας σχετικό αίτημα στο info@nourish-the-soul.com.

Επίσης, το νόμιμο συμφέρον μας να ικανοποιούμε τα μέλη , τους ενδιαφερόμενους να γίνουν μέλη και τους συνεργάτες μας, μας επιτρέπει να απαντάμε σε ερωτήματα ή αιτήματα που υποβάλλετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

Η αποδοχή των στατιστικών cookies, των cookies απόδοσης και των Cookies σχετικά με τις λειτουργίες και υπηρεσίες του ιστόποτου εκ μέρους σας, θα μας επιτρέψει να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία αυτά για να συλλέγουμε ανώνυμα στατιστικά στοιχεία για την επισκεψιμότητα της σελίδας και για να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των εκδηλώσεών και λοιπών ενεργειών που στόχο έχουν την προώθηση των καταστατικών σκοπών μας. Αυτά επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές του χρήστη όπως το όνομα χρήστη ή τη περιοχή ώστε να παρέχει βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies είναι ανώνυμες και δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα της περιήγησής σε άλλους ιστότοπους. Για παράδειγμα: με τα cookies αποθηκεύουμε προτιμήσεις όπως τη γλώσσα εμφάνισης ή τα χρώματα του περιβάλλοντος, μας βοηθούν να γνωρίζουμε ποιες σελίδες ανοίγει ο επισκέπτης πιο συχνά, και αν ο χρήστης λαμβάνει μηνύματα σφάλματος από ορισμένες σελίδες. Τα cookies επίσης μας βοηθούν να να κατανοούμε πόσο γρήγορα φορτώνονται τα Προϊόντα ή/και οι υπηρεσίες μας για τους διάφορους χρήστες. Επίσης, χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε περιεχόμενο σχετικό με τη γλώσσα σας.

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής (Η/Υ) του επισκέπτη / χρήστη / μέλους έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθηκεύεται και μπορεί να αξιοποιηθεί από την σελίδα, εάν είναι αναγκαίο, στην περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη / μέλους, εξαιτίας του εννόμου συμφέροντος μας να τηρούνται οι όροι χρήσης και της καταπολέμησης της ηλεκτρονικής απάτης και της διαφθοράς στο διαδίκτυο.

Νομική μας υποχρέωση
Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να συλλέξουμε προσωπικά σας δεδομένα επειδή μας υποχρεώνει κάποια νομική διάταξη. Για παράδειγμα θα πρέπει να μας δώσετε το ΑΦΜ σας εφόσον επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου για την παραγγελία σας, επειδή είμαστε υποχρεωμένοι να το αναγράψουμε στο τιμολόγιο. Για τον ίδιο λόγο και επειδή ο νόμος μας υποχρεώνει να λαμβάνουμε μέτρα για την καταπολέμηση της απάτης και της διαφθοράς στο διαδίκτυο, συλλέγουμε την διεύθυνση της ηλεκτρονικής σας σύνδεσης (ΙΡ), κατά την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα μας.

Στις παραπάνω περιπτώσεις, η μη παροχή των αναγκαίων στοιχείων θα μας εμποδίσει να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που ζητήσατε για να μην παραβούμε το νόμο.

Σύμβαση μαζί σας
Εάν είστε μέλη του Ινστιτούτου , αυτό σημαίνει ότι έχει συναφθεί μια εταιρική σύμβαση μεταξύ μας. Για να σας παρέχουμε τα δικαιώματα σας ως μέλους , θα πρέπει να γνωρίζουμε το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο και τη διεύθυνση σας (φυσική και ηλεκτρονική).

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να εργαστείτε για μας και αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ιστοσελίδα μας, συλλέγουμε τα δεδομένα σας εξαιτίας του αιτήματος σας για σύναψη σύμβασης εργασίας μαζί σας.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε συνεργασία, ως επιχείρηση μαζί μας και μας αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα, επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας επίσης, εξαιτίας του αιτήματος σας για σύναψη σύμβασης συνεργασίας μαζί σας.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, η μη παροχή των αναγκαίων στοιχείων σας για τη σύμβαση , ανάλογα με το είδος της, θα μας εμποδίσει να την καταρτίσουμε και να ικανοποιήσουμε το αίτημα σας.

Συγκατάθεση
Σε κάθε περίπτωση που χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας εκτός των παραπάνω, θα πρέπει να έχουμε λάβει προηγουμένως την σαφή, ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεση σας.
Αυτό συμβαίνει μόνο όταν εγγράφεστε στην υπηρεσία newsletter χωρίς να είστε ταυτόχρονα εγγεγραμμένα μέλη του nourish-the-soul.com ή όταν αποδέχεστε την εγκατάσταση των μη υποχρεωτικών εμπορικών cookies κατά την επίσκεψη σας στις ιστοσελίδες μας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
Έχετε δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή, να ανακαλείτε τη συγκατάθεση σας, όπου αυτή αποτελεί την νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, (δηλαδή στις περιπτώσεις εγγραφής στο newsletter και αποδοχής των μη αναγκαίων cookies). Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση που παρείχατε για εγγραφή στο newsletter, μπορείτε να στείλετε mail στο info@nourish-the-soul.com. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση εγκατάστασης μη αναγκαίων cookies, επισκεφθείτε την σελίδα μας με τις πληροφορίες για τα cookies και αλλάξτε τη συγκατάθεσή σας. Η ανάκληση αυτή δεν θα έχει αναδρομικό αποτέλεσμα για την επεξεργασία που έχει γίνει έως τότε. 

Ποιοι μπορεί να είναι αποδέκτες των προσωπικών σας δεδομένων

Πρόσβαση στα δεδομένα έχουν μόνο οι εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι του nourish-the-soul.com, όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Ενδέχεται τα δεδομένα σας να μεταβιβαστούν σε άλλες επιχειρήσεις που παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε μας (όπως πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων, πάροχοι μηχανογραφικής υποστήριξης , λογιστές μας, κλπ) εφόσον οι υπηρεσίες τους είναι αναγκαίες για τη λειτουργία μας και την εξυπηρέτηση σας. Όλοι οι συνεργάτες μας έχουν δεσμευτεί απέναντι μας με σύμβαση για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και δεσμεύονται να μην τα αποκαλύπτουν σε οποιονδήποτε άλλον. Για τα αναλυτικά στοιχεία των αποδεκτών μπορείτε να υποβάλλετε αίτημα στη διεύθυνση info@nourish-the-soul.com.

Σε κάθε περίπτωση τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα διαβιβαστούν, πωληθούν ή γνωστοποιηθούν σε κανέναν για λόγους εμπορικής προώθησης, χωρίς προηγούμενη ρητή συγκατάθεση σας.

Διαβιβάσεις σε τρίτες χώρες
Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν διαβιβάζονται σε τρίτες χώρες εκτός ΕΟΧ ή σε διεθνείς οργανισμούς. Στην περίπτωση που χρειαστεί σε οποιαδήποτε περίπτωση στο μέλλον να γίνει τέτοια διαβίβαση, θα προηγηθεί ενημέρωση σας και θα συμβεί μόνο εφόσον ο παραλήπτης των δεδομένων πληροί τις προϋποθέσεις επαρκούς προστασίας των προσωπικών δεδομένων της Κομισσιόν ή παρέχει κατάλληλες αντίστοιχες εγγυήσεις, σύμφωνα με τις προβλέψεις του ΓΚΠΔ.  

Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

Το nourish-the-soul.com εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίζεται το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας των δεδομένων σας έναντι των κινδύνων. Ωστόσο, ως γνωστόν, κανένα σύστημα πληροφοριών δεν είναι 100% ασφαλές. Σε κάθε περίπτωση, το nourish-the-soul.com έχει προνοήσει να ετοιμάσει σχέδιο αντιμετώπισης κάθε τυχόν περιστατικού παραβίασης, προκειμένου να εξαλείψει ή να περιορίσει τις συνέπειες του, σύμφωνα με το οποίο εάν δημιουργηθεί υψηλός κίνδυνος για τα δικαιώματα ή τις ελευθερίες σας, θα ενημερωθείτε άμεσα.

Χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι αναγκαία για το σκοπό που τα παρείχατε.

Έτσι , εάν είστε εγγεγραμμένος στην υπηρεσία newsletter, θα τα διατηρήσουμε μόνο όσο εσείς επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις και θα τα διαγράψουμε εφόσον πάψετε να το επιθυμείτε.

Εάν είστε εγγεγραμμένα μέλη του nourish-the-soul.com, τα στοιχεία σας ονόματος χρήστη θα διατηρηθούν για δέκα έτη μετά την λήξη της σχέσης μέλους.

Εάν μας αποστείλετε βιογραφικό και αίτηση πρόσληψης και δεν την κάνουμε δεκτή επειδή δεν υπάρχει κενή θέση εργασίας ή επειδή προτιμήθηκε άλλος υποψήφιος, τα στοιχεία σας αυτά θα τα διαγράψουμε εντός έξι (6) μηνών από την οριστική απόρριψη της αίτησης σας.

Εάν μας αποστείλετε αίτημα για συνεργασία μαζί μας, θα διαγράψουμε τα στοιχεία σας εφόσον παρέλθουν έξι (6) μήνες χωρίς να έχει μεσολαβήσει απόφαση μας για αποδοχή της πρότασης σας.

Εάν έχουμε εκδώσει φορολογικό παραστατικό , θα διατηρήσουμε τα φορολογικά στοιχεία για δέκα (10) έτη , όπως επιβάλλει η φορολογική νομοθεσία.

Εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεση σας για την εγκατάσταση των μη αναγκαίων cookies, αυτά θα παραμείνουν αποθηκευμένα στον υπολογιστή ή τη φορητή συσκευή σας έως να τα διαγράψετε ή έως ότου λήξει η προκαθορισμένη διάρκεια ζωής τους.

Ειδικές κατηγορίες δεδομένων

Δεν απαιτείται να μας παρέχετε ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα (όπως δεδομένα υγείας, εθνοτικής ή φυλετικής καταγωγής, πολιτικών ή θρησκευτικών πεποιθήσεων κλπ).

Σας ζητούμε να μην μας στέλνετε μέσω e-mail ή οποιουδήποτε άλλου μέσου και να μην μας αποκαλύπτετε μέσω χρήσης της πλατφόρμας επικοινωνίας ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν το πράξετε θα τα διαγράφουμε αμέσως. Η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αυτής της κατηγορίας δεν εξυπηρετεί σε καμία περίπτωση τους σκοπούς των επεξεργασιών, όπως αυτοί ορίζονται παραπάνω.

Πολιτική απορρήτου και παιδιά

Η ιστοσελίδα nourish-the-soul.com προορίζεται για χρήση από ενήλικες και δεν συλλέγει επίτηδες προσωπικά δεδομένα από παιδιά κάτω των 16 ετών. Εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε αθέλητα συλλέξει προσωπικά δεδομένα από παιδιά κάτω των 16 ετών, θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για να διαγράψουμε αυτά τα δεδομένα από τα αρχεία μας.

Παροτρύνουμε τους γονείς και τους κηδεμόνες να παρακολουθούν και να επιβλέπουν τις δραστηριότητες των παιδιών τους στο διαδίκτυο, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια ασφαλή και κατάλληλη εμπειρία περιήγησης. Εάν πιστεύετε ότι το παιδί σας έχει παράσχει προσωπικά δεδομένα σε εμάς, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα και θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για να αφαιρέσουμε αυτές τις πληροφορίες από τα συστήματά μας.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην προστασία της ιδιωτικότητας των παιδιών και την τήρηση των ισχύοντων νόμων περί προστασίας δεδομένων σχετικά με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων παιδιών.

Κοινωνικά Μέσα Ενημέρωσης

Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των διαδικτυακών μας αλληλεπιδράσεων. Επιτρέπουν στους χρήστες να συνδέονται, να μοιράζονται πληροφορίες και να αλληλεπιδρούν με άλλους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί σχετικά με τις επιπτώσεις στην ιδιωτικότητα όταν χρησιμοποιούμε τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Όταν αλληλεπιδρούμε στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι πληροφορίες που μοιραζόμαστε μπορούν να έχουν πρόσβαση από ένα ευρύ κοινό. Να είστε προσεκτικοί όταν μοιράζεστε προσωπικές πληροφορίες που δεν θα θέλατε να είναι δημόσιες. Εξοικειωθείτε με τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας των πλατφορμών κοινωνικών μέσων ενημέρωσης που χρησιμοποιείτε και προσαρμόστε τις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Επιπλέον, γνωρίζετε ότι οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης μπορεί να συλλέγουν και επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα για διάφορους σκοπούς, όπως προσαρμοσμένη διαφήμιση ή ανάλυση. Ελέγξτε τις πολιτικές απορρήτου των πλατφορμών κοινωνικών μέσων ενημέρωσης που χρησιμοποιείτε για να κατανοήσετε πώς χειρίζονται τα δεδομένα σας και ποιον έλεγχο έχετε πάνω τους.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειώσουμε ότι η κοινοποίηση ή η αναδημοσίευση περιεχομένου στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης μπορεί να έχει νομικές συνέπειες, ιδίως όσον αφορά τα πνευματικά δικαιώματα και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Σεβαστείτε τα δικαιώματα των άλλων και λάβετε την κατάλληλη άδεια πριν μοιραστείτε το περιεχόμενο κάποιου άλλου.

Τέλος, να είστε προσεκτικοί με τη συμπεριφορά και τις αλληλεπιδράσεις σας στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Αντιμετωπίστε τους άλλους με σεβασμό και αποφύγετε τις επιβλαβείς ή προσβλητικές δραστηριότητες. Θυμηθείτε ότι αυτό που δημοσιεύετε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης μπορεί να έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις και μπορεί να είναι ορατό σε άλλους ακόμα και αφού το διαγράψετε.

Συνοψίζοντας, απολαύστε τα οφέλη των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, αλλά πάντα δίνετε προτεραιότητα στην ιδιωτικότητά και την ασφάλειά σας, είναι προσεκτικοί όσον αφορά τις πληροφορίες που μοιράζεστε και κατανοείτε τις ρυθμίσεις απορρήτου και τις πολιτικές της πλατφόρμας που χρησιμοποιείτε.

Υπερσυνδέσεις

Οι υπερσυνδέσεις, επίσης γνωστές ως συνδέσμοι, είναι στοιχεία στο ψηφιακό περιεχόμενο που επιτρέπουν στους χρήστες να πλοηγούνται από μια ιστοσελίδα σε μια άλλη ή να έχουν πρόσβαση σε διάφορους πόρους στο διαδίκτυο. Συνήθως επισημαίνονται ή εμφανίζονται ως κειμενοποιημένοι συνδέσμοι ή εικόνες που μπορούν να κλικαριστούν.

Όταν οι χρήστες κάνουν κλικ σε μια υπερσύνδεση, ανακατευθύνονται στη συνδεδεμένη ιστοσελίδα ή πόρο. Οι υπερσυνδέσεις είναι ένα απαραίτητο συστατικό της διασύνδεσης του διαδικτύου, διευκολύνοντας την ομαλή πλοήγηση και την πρόσβαση σε μεγάλο όγκο πληροφοριών.

Οι υπερσυνδέσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη σύνδεση διαφόρων τύπων περιεχομένου, όπως άρθρα, έγγραφα, εικόνες, βίντεο ή ιστοσελίδες. Παρέχουν έναν βολικό τρόπο αναφοράς και σύνδεσης σχετικών πληροφοριών, επιτρέποντας στους χρήστες να εξερευνήσουν επιπλέον πόρους ή να εμβαθύνουν σε ένα συγκεκριμένο θέμα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι υπερσυνδέσεις μπορούν να οδηγήσουν τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό περιεχόμενο. Οι εσωτερικοί σύνδεσμοι κατευθύνουν τους χρήστες σε διάφορες ενότητες ή σελίδες εντός της ίδιας ιστοσελίδας ή του ίδιου τομέα, ενώ οι εξωτερικοί σύνδεσμοι πηγαίνουν τους χρήστες σε διαφορετική ιστοσελίδα ή τομέα. Όταν κάνετε κλικ σε εξωτερικές υπερσυνδέσεις, συνιστάται να είστε προσεκτικοί και να διασφαλίσετε ότι το συνδεδεμένο περιεχόμενο προέρχεται από ένα αξιόπιστο και αξιόπιστο πηγή.

Οι υπερσυνδέσεις μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών, να διευκολύνουν την κοινοποίηση πληροφοριών και να προωθήσουν την αλληλεπίδραση στον ιστό. Παίζουν έναν κρίσιμο ρόλο στην πλοήγηση, την ανακάλυψη περιεχομένου και τη διάδοση γνώσης σε όλο το διαδίκτυο..

Παθητική συλλογή και χρήση πληροφοριών

Κατά /τη πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, ορισμένες πληροφορίες ενδέχεται να συλλέγονται παθητικά (δηλαδή, να συγκεντρώνονται χωρίς εσείς να τις παρέχετε ενεργά), με τη χρήση διαφόρων τεχνολογιών και μέσων, όπως διευθύνσεις πρωτοκόλλου Διαδικτύου, cookies, Internet tags, καθώς και συλλογή δεδομένων πλοήγησης.

Διαβάστε την Πολιτική σχετικά με τα cookies και ελέγξτε τον Πίνακα ρυθμίσεων cookies για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα cookies. Σε αυτήν την Πολιτική, θα βρείτε επίσης πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης των cookies εάν δεν συμφωνείτε με τη χρήση τους. 

Όροι χρήσης - Πνευματικά δικαιώματα

Επισκέπτες/χρήστες της Ιστοσελίδας που είναι ανήλικοι δεν έχουν δικαίωμα εγγραφής ως μέλη και συνεπώς δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία.

Ο κάτοχος λογαριασμού στην Ιστοσελίδα (μέλος) είναι υπεύθυνος για κάθε χρήση και διατήρηση της μυστικότητας και ασφάλειας του κωδικού του και οφείλει να γνωστοποιεί αμέσως στο ΙΝΕΠΙΔ οποιαδήποτε χρήση του λογαριασμού του από τρίτο χωρίς εξουσιοδότηση καθώς και οποιαδήποτε άλλη περίπτωση παραβίασης του ηλεκτρονικού του λογαριασμού.

Αρχεία κειμένου οποιασδήποτε μορφής , άρθρα και δημοσιεύσεις στα οποία αποκτάτε πρόσβαση με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα του nourish-the-soul.com δεν αποτελούν αντικείμενο μεταβίβασης δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, τα οποία παραμένουν στην ιδιοκτησία του δημιουργού τους. Απαγορεύεται η εν όλω ή εν μέρει με οποιονδήποτε τρόπο , τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή αναπαραγωγή ή αναδημοσίευση τους χωρίς τη γραπτή άδεια του δημιουργού.  

Πρόσβαση στο λογαριασμό

Όταν εισέρχεστε στις Υπηρεσίες μας, θα παραμείνετε συνδεδεμένοι μέχρι να πατήσετε Αποσύνδεση από το λογαριασμό σας. Αν χρησιμοποιείτε δημόσιο υπολογιστή ή μοιράζεστε τη συσκευή σας με άλλο χρήστη, σας συμβουλεύουμε να αποσυνδέετε και να σβήνετε τα Cookies από τη συσκευή κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την Πλατφόρμα ώστε να προστατεύσετε το λογαριασμό σας και τις Προσωπικές σας Πληροφορίες. Αλλιώς, κάθε άλλος χρήστης της συσκευής θα μπορεί να δει και να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Ενημέρωση και τροποποίηση

Το nourish-the-soul.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί / επικαιροποιεί επιμέρους τμήματα της παρούσας Πολιτικής, χωρίς υποχρέωση σχετικής προηγούμενης ενημέρωσης σας. Παρακαλούμε να διαβάζετε πάντα την Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, προτού χρησιμοποιήσετε τον διαδικτυακό μας τόπο, ώστε να ενημερώνεστε για την τρέχουσα έκδοση της Πολιτικής, σε περίπτωση που έχουν γίνει τυχόν τροποποιήσεις ή ενημερώσεις.

Τελευταία ενημέρωση της Πολιτικής απορρήτου και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα: Οκτώβριος 2022 

bottom of page